Omet els enllaços

Difusors d´Aroma Professionals.

A T&A MÀRQUETING OLFACTIU sabem que cada negoci i cada espai aromatitzar té característiques diferents, per això disposem a la venda una varietat de difusors d'aromes professionals.

Segueix a Contacte

Segueix-nos a
Instagram

El nostre
Newsletter

Pregunta per
Whatsapp

Subscriu-te per rebre les darreres novetats.

Difusors d´Aroma.

Actuem a tot Catalunya, adaptables a qualsevol necessitat. Des de petits espais fins a grans centres comercials, hotels, gimnasos, spas, etc. Si voleu comprar online difusors d'aromes, contacteu amb nosaltres i sol·liciteu el vostre pressupost sense compromís.

La nostra línia de difusors d'aroma per a ús comercials són flexibles i es poden utilitzar per a espais de qualsevol mida, des d'una habitació petita fins a un edifici complet. Amb tecnologia de punta i característiques de baix manteniment, això permet als nostres clients els beneficis d'aromatitzar els seus espais comercials sense haver de preocupar-se pel manteniment.

La indústria està creixent molt de pressa. El màrqueting olfactiu s'ha convertit en una forma provada i impactant de connectar-se amb els clients aconseguint diferenciar-se de la competència evocant emocions.

Selecció d'aromes

Disposem d'una àmplia selecció de perfums per sorprendre els teus clients. Fragàncies que et permeten treure partit al teu negoci Olor de xocolata? A gespa? De nou? Els tenim.

Odotip

Explica'ns la teva història i què vols transmetre quan els clients entrin al teu establiment. Els nostres perfumistes crearan la fragància exclusiva que representarà la teva marca. El teu propi logo olfactiu.

Temporitzador

Temporitzador digital fàcil dutilitzar que permet ajustar la configuració en diferents dies i horaris de la setmana.