Omet els enllaços

La nostra "Linea Home"

Ambientadors per a la vostra Llar

Aquest nou servei va sorgir de les constants demandes per part de clients que voldrien endur-se la teva aroma a casa.

Impulsem el llançament daquesta nova línia de negoci molt rendible des de tots els punts de vista.

Si voleu comprar online els nostres productes, disposem a la venda d'ambientadors per a la vostra llar, espelmes aromàtiques, mikados aromàtics.

DIFUSORS

Els nostres difusors d'aromes puguin oferir als consumidors que entren al negoci una experiència de compra única que els proporcioni inconscientment cert benestar durant el procés.

MIKADO

Ambientadors Mikados El sistema Mikado és un ambientador que funciona per evaporació i que destaca pel seu elegant disseny, que el converteix en un element decoratiu més. Així que aquests palets aromàtics són l'opció ideal per als negocis que tenen cura de la seva imatge, així com per a les llars que busquen una aromatització duradora.

VELA

Oferim espelmes aromàtiques amb fragàncies diferents, personalitzades en funció de l'empresa que els sol·licita.

SOBRE NOSALTRES

Difusors, Mikados i espelmes aromatitzades amb la fragància que triïs.

No només es tracta que el teu negoci faci bona olor. El màrqueting olfactiu és capaç de generar sensacions associades a una aroma. Per exemple: olor de cotxe nou per transmetre neteja i modernitat a una empresa de lloguer de cotxes o olor de cafè en àrees de servei per incentivar les vendes d'aquest.

Disposem d'una àmplia selecció de perfums per sorprendre els teus clients. Fragàncies que et permeten treure partit al teu negoci Olor de xocolata? A gespa? De nou? Els tenim.

Explica'ns la teva història i què vols transmetre quan els clients entrin al teu establiment. Els nostres perfumistes crearan la fragància exclusiva que representarà la teva marca. El teu propi logo olfactiu.

8

Anys de
experiència

Busques col·laborar?

Actuació a tot Catalunya.

Busques més informació